• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppa sen

  Min dag börjar i skolbänken, alternativt i lastbilen. Just idag var det inte spikat från början, men det blir antingen eller. Därefter ska jag, i rääääserfart, rida Pärlahäst. Hon får gå en kort sväng antagligen i byn eller något men det sitter nog fint efter gårdagens lite längre tur. Därefter slänger jag in Aleccis (inte ordagrant) i kärran och tuffar mot hoppträning. FUN!
   
  Är så jävla glad att det äntligen kommer (förhoppningsvis) rulla på med träningar nu. HAPPYFACE FFS! Precis vad vi behöver och just nu är nog en rätt bra tid för hjälp. Då den mängdträning och "hitta-knappar"-tiden är svår för någon annan att stå på marken och hjälpa till med. Men nu när det börjar gå framåt så är det verkligen perfekt att få professionell hjälp och så kommer vi (förhoppningsvis) utvecklas. :)
   
  En av mina nya favvobilder (och jag har fler - älskar bilder!)


  Kommentarer
  Becca

  Jag börjar fundera på att testa någon 90klass på nån p&j. Men tänkte fråga dig om det är stor skillnad mellan 80&90?

  2013-05-28 @ 11:57:16 | URL: http://envissengren.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.