• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeriet

  Igår red jag Pärla återigen lite hårdare och idag ska jag därför låta henne vila och återhämta sig lite. Nu har vi tyvärr kommit ur gängorna lite vad gäller galoppintervallerna och istället siktat mer på ren dressyrridning. Jag satte ett mål att starta en klubbdressyr till hösten, men som det känns nu (i hennes kropp) så är det inte säkert att jag rider henne mot det målet. Jag vill såklart fortsätta rida igenom hennes kropp, men för att starta en dressyrtävling och vara respektabla känns som ett stort steg och för att komma dit krävs det en hel del och det är det steget som jag inte är säker på att hennes kropp vill ta. Vi får se hur det blir, det kan ju ändras både åt ena eller andra hållet tills dess!
   
  Aleccis gick lite på en ojämn volt i skogen igår. Vill få igenom vänstersidan, men det är inte så lätt när man samtidigt måste se upp för stenar, ojämnheter osv. Men det gick bra med tanke på omständigheterna. Därefter rullade vi på "regndroppen" lite. Sen var hon dyblöt av svett och därför tog vi resten ganska lugnt med lite galopp men främst trav. Hon är riktigt, riktigt pigg nu, haha.
   
   
  Vad gäller Aleccis så är tanken att låta henne jogga runt där det är lite mjukare idag - om jag hittar någonstans att vara. Det är ju mitt i vårbruket nu och därför är, och kommer det vara, lite brist på ängar där det är okej att rida. Får väl ta en flytgödslad som är någorlunda rak så länge vädret håller sig torrt och soligt. Det är fruktansvärt hårt på grusvägarna nu. Som asfalt, eller något. Inte dirket så snällt att rida där dagligen.
   
  Jag är verkligen jättetaggad på vår lokaldebut nu alltså! Det "tråkiga" är att det är fyra veckor kvar. (Fyra låååånga veckor.) Sen är det även två pay & jumper inbokade innan. Varav den ena krockar med en bilgrej som jag hade tänkt åka på och jag vet inte hur jag ska göra riktigt..?
   
  Idag kommer jag äntligen har tid för min kära dator igen och därför tänkte jag försöka ladda upp bloggen med diverse inlägg. Hoppas bara hjärnan och fingrarna kan sammarbeta och få ur sig något vettigt :)
   


  Kommentarer
  Sara Ekman

  Haha charmig första bilden är :D

  2013-05-12 @ 10:40:07 | URL: http://aamaziing.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.