• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästeriet

  Red Pärla barbacka i skogen igår och hon var himla trevlig faktiskt. Rullde på en del i trav och galopp, och i galoppen lät jag henne gå i ett bekvämt tempo; inte för lugnt så det blir jobbigt men mer lugnt än högre tempo. Hon var fin i munnen och trots värmen och solen så var hon hyfsat framåt. Vi var ute i en dryg timme.
   
  Red därefter Aleccis, dock med sadel och vi red ungefär likadant. Rullde på i skogen och med henne var det väl mestadels galopp. Försökte gå tillbaka henne lite inför tävlingen, och tyckte hon svarade helt okej bra. Vi var dock inte ute längre än 50 minuter, men tyckte det räckte så.
   
  Sötpärl!


  Kommentarer
  Elin

  SV: Varsågod!
  Så söt!!

  2013-05-18 @ 14:35:48 | URL: http://www.baraaeelin.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.