• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Red tillsammans med medryttaren idag. Vi red i byn på de nysladdade vägarna (mjukt och trevligt för hästarna!) och i skogen. Rullade mest på men gjorde lite tempoväxlingar i slutet. Aleccis var ganska pigg och en gång lät jag henne gå på lite eftersom vi låg en bit bakom. Hon frystade och hade sig lite, men kom tillbaka hyfsat okomplicerat efteråt. Vi kan fakiskt göra några få galoppombyten också då det blir fel och jag vill rätta till. Det är inte alltid hon byter och ibland när hon byter så vägrar hon behålla den nya galoppen och istället byter hon tillbaka till den första igen. (Det vet jag är för att jag inte har min balans rätt och det blir lite dubbla kommandon ett tag - måste ha bättre sits i bytena!). Ridningen tog en timme.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.