• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna idag

  Red med min goa vän Marielle idag. Jag måste bara säga hur otroligt mycket jag tycker om att rida med sällskap numera, haha. Speciellt med dem som kan skola hästarna åt mig, höhöhöhööö. ;) (Med tanke på att Marielle numera är hästlös så kanske jag kan boka henne ibland..? :D)
   
  Lät henne iaf ta Glada Bruna och så tog jag min Älsklingsgul. Med tanke på mitt ofokus (påhittat is my thing, om det nu är påhittat? Skitsamma) och svårt att komma till vettig ridning så gick ändå Pärlis okej. Lite stark dock, och framtung till och från men tycker ändå det var över förväntan. Vi red iaf i skogen och uppför "himlabacken", sen i byn. Var ute i 1 h 20 minuter. Behöver jag ens nämna att vädret var PERFA?! Så jävla gött! Perfekt varmt utan att va jobbigt. Åååååh, är man kär i det eller vad?!
   
  Vad gäller de andra båda så var Aleccis ungefär lika glad i hågen som hon brukar vara, men ibland lyssnade hon faktiskt på Marielle, haha! Nejdå, tycker de båda passar bra ihop, så det är kul att se dem tillsammans. Min tanke är att de även ska få prova att hoppa framöver - men hon tyckte det lockade mer med dressyr ;)
   
  Glada Bruna tidigare i april, fotad av Theresia Sandahl.


  Kommentarer
  mlie

  ohh så extremt fin häst!

  2013-05-30 @ 21:48:14 | URL: http://mlieaxelsson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.