• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Här är jag

  Dummade mig med kameran igår. Hatar egentligen att ta kort på mig/vara med på bild, men det är så tråkigt att inte ha några när man blir äldre. Alltså ha bilder regelbundet från livstiden så man kommer ihåg den smala tiden (höhö). Tog lite kort och tänkte att något kan jag ju dela med mig av.
   
  Även om jag tycker att jag aldrig blir bra på bild så är ju inte jag mer puckad än att jag förstår att det inte beror på kameran! Det blir inte bättre, eller ens annorlunda, än såhär. Så... Här är jag. Snart 22 år gammal, men ser ut som 16.
   
  Minns ni hur jag såg/ser ut utan glasögon? Typ såhär:
   
   
  Nu ser det nästan ut som att "något fattas" - men jag föredrar ändå att slippa dem; mina glasklara världskapare.
   
  Sen med glasögon (rid/stall/"oömma" varianten):
   
  (HEEY FJORTIS. hejjaghatarminmunochbaramåstebortförklaraankkäften.) Snygg hjälmfrisyr btw!
   
  Sen hamnade även min buskar och min hemgjorda (haha därav felheten) piercing på bild:
   
  Ja, det är sant. Jag ger blanka fan i mina ögonbryn och har aldrig i hela mitt liv ens plockat ett minsta strå. No way, kommer aldrig att hända! Det är jobbigt och det gör ont. Vad som är bra med dessa buskar är att de skyddar mina gröna ögon från allt svett de annars skulle utsättas för - bra va? *borde röra på fläsket mer och oftare*


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.