• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hagbilder Pärla

  Det syns att de inte är dagsfärska då det har varit grått och tråkigt de senaste dagarna. Så dessa bilder är nog någon vecka gamla ungefär. Bild ett och två är så himla "typsika" - där står jag med kameran i högsta hugg och ska ta lite kort på Pärla. Vad händer? Jo, det kommer in en stor brun suddig näsa mitt i bilden. Haha!
   
   
   
   
  Vänligare uppsyn är svår att hitta! :')
   
  Titta vad hon fäller! Varje dag set det ut såhär... Att hon aldrig kan behålla pälsen istället?! Aja, egentligen borde man ju vara glad att hon är "hel och frisk", och inte har fått några tråkiga pälssjukdomar eller liknande nu när hon börjar bli lite äldre.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.