• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gott samvete

  Pust.
   
  Fyra och en halv timme sov jag inatt - och jag behöver sova minst det dubbla! Det plus heldags arbete där precis allt är nytt har nu gjort mig väldigt trött. Jag svängde förbi mina älsklingar nyss och gav dem mat och vatten, och så godis och några pussar förstås. Det kändes väldigt, väldigt bra att därefter lämna över dem till hagen igen. Idag har jag gott samvete när de vilar = skönt! Ska nu bara ta det lugnt och vänta på att gubben kommer hem. Saknar honom nu efter att det har gått snart två dyng utan att vi har träffats något vidare... :/
   
  Slänger upp filmerna på gårdagens rundor under kvällen.
   
  Mellonie!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.