• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Duktig!

  Frågan är nu om jag ska fortsätta vara duktig och läsa lite i min bästavän "Tungboken" eller om jag ska skita i det. Det är ju en dag imorgon (senare idag) också. Vad gäller den dagen så är tanken att hoppa lite med Pärla. Yes, jag ändrade min plan, då jag blev sugen på att lufta fossingarna på Pärlahäst. Därefter ska Aleccis ridas igenom lite mer ordentligt. Så därför lockar det med sömn just nu! Hoppas komma upp i skaplig tid imorgon så ridningen blir gjord under dagtid, så eftermiddagen är fri sedan. Blir nog bra. :)
   
  Brukar ju försöka filma när jag hoppar, men det kommer jag nog inte ge mig på imorgon. Det ska vara dåligt väder och då kan det ju faktiskt kvitta. Finns inte heller särskilt mycket att se, haha. Men tänker lägga upp filmer från LD;n vi vann i april någongång och även 90 cm P&J-starten. Men än så länge lyser dem med sin frånvaro.
   
  Älsklingshästen <3
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.