• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det går lite på räls

  Det märks att jag är stammis på många bloggar. Jag (och säkert andra? Inte vet jag, haha) "vet" redan vad det kommer stå, samt vissa skriver ju ordagrant samma sak i veckor, haha. Fantasi, vad är det? ;) Nejdå, så illa är det inte och jag klagar inte heller eftersom jag har valt att följa dem och deras hästar.
   
  Exempel på vad som står:
   
  "Idag ska jag..." (precis vad även jag har råkat ta efter, dock så är inte mitt så spännande och blir, precis som jag skrev tidigare, lite likadant dag efter dag).
   
  Sen har vi det klassiska avslutet av varje inlägg "vi får helt enkelt se/det lär vi helt enkelt märka". Jag gissar att det är ett smidigt och inbjudande avslut och att det är därför den formuleringen ofta får hänga med.
   
  En annan tjej brukar skriva om det här "idag blev det ingen ridning pga *bortförklaring*". Bortförklaring var kanske att ta i, haha. Är ju inte mitt liv och precis som hos mig så skrivs inte allting ut. Istället borde jag ha kallat det "*anledning*" istället, men på just de olika formuleringarna är det lätt att misstolka det som bortförklaringar.
   
   
  Haha, kanske bara är jag som "letar" samband, men poängen var inte att klaga eller störa mig på det ena eller det andra. Utan det var egentligen att man märker hur olika människor är, hur de lägger fram sina dagar/sina pass och hur de sedan väljer att formulera sig samt vilka ord de föredrar att använda. Jag har garanterat också sådana personliga favoritord(?) som jag använder omedvetet. Lite smått komiskt ändå.
   
  Lillkillen! Tänk, att den där lilla åkte jag runt på två gånger i veckan, haha.
  Men är man arbetshäst(ponny) så är man! :)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.