• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • De kommande dagarna

  I förrgår vaknade jag med jätteont i halsen. Var (är) törstig konstant och det sved av att svälja och prata, men i övrigt var jag inte sjuk alltså var inte trött/hängig eller allmänt orkeslös som man brukar bli. Men igårkväll blev det värre, och värre och det blev till och med så illa att jag valde att åka hem när de fortsatte vara ute och köra (och DÅ är det illa!). Väl hemma la jag mig i soffan med en filt framför ESC, men slocknade omedelbums. Vaknade till några gånger men missade i stort sett allt. Har ingen aning om vem som vann eller någonting. (Fick höra sen att det var Danmark), inte för att jag bryr mig men det visar ju på hur tydligt kroppen sa ifrån och krävde vila.
   
  Idag är jag också dålig. Ska åka förbi och köpa Alvedon efter att jag har ridit, och så blir det nog rätt lugnt för min del idag. Får se hur mycket jag orkar. Tanken är iaf att börja med hemstudieuppgifterna under dagen.
   
  Jag kan inget annat säga än att hemstudiedagarna kom väldigt, väldigt lägligt! Skönt att kunna vara hemma utan att man missar något och man kan försöka bli frisk i lugn och ro, men det bästa av allt; sova som man själv vill och inte måste gå upp tidigt! Nu gäller det bara att bli frisk innan torsdag.
   
  På torsdag ska jag iväg med Aleccis igen. Vi ska starta kvällspay&jumpen i Sävsjö och där är tanken att gå upp på metern, som jag nämnt tidigare. Ser inga som helst problem med det, så länge jag hinner bli någorlunda frisk alltså.
   
  Dagarna innan dess ser ut lite såhär.
  Idag: Pärla - skogen. Aleccis - vila.
  Måndag: Pärla rids av medryttaren tillsammans med mig och Aleccis. Blir väl någon runda någonstans.
  Tisdag: Pärla - rida, inte planerat vart/hur. Aleccis - rida igenom mer ordentligt!
  Onsdag: Pärla- mycket galopp, Aleccis -  rulla på i galopp med tempoväxlingar i skogen.
  Torsdag: Pärla - skogen, Aleccis - träningstävling.
   
  Det var lite om läget just nu. Som ni ser är det inte särskilt mycket till planering men ändå något jag tänkte gå efter. För Pärlas del är det rätt enformigt, men inte bryr hon sig om det. Det är mest jag som kan tycka det är tråkigt att bara rida på samma ställen hela tiden.
   
  Nu ska jag alldeles strax åka ut och rida min lilla gula hjärtvärmare. Det blir väldigt skönt för mig att bara rida henne idag, och då tar det inte heller någon direkt tid utan det rullar på. Skönt när man inte orkar 100%.
   


  Kommentarer
  JW Photography ♥

  Gillar du fototävlingar?

  Då är detta något för dig! Just nu har jag en fototävling i sammarbete med Kamda.se (fd. Tvspelsweb.se) där vinnaren får en värdecheck på 250kr på kamda.se

  http://jwphoto.blo.gg/2013/may/fototavling-med-en-vardecheck-pa-250kr-fran-kamdase-som-pris.html

  Gillar du ej sånt här så ber ja om ursäkt! :) - har ja skrivit ett sånt här tidigare ber ja också om ursäkt!

  MVh Jessica

  2013-05-19 @ 17:25:54 | URL: http://jwphoto.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.