• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bränt mig på sadelgjorden

  Jag har faktiskt stora problem... Båda mina knäveck, på insidan (mot sadeln), är uppbrända med avskavt skinn som har blivit sår. Det gör ärligt talat SKITONT och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Givetvis kan jag inte sitta och hålla om med benen på samma sätt och det i sin tur är inte så bra när Aleccis vill ha mycket ben. Jag kan inte sitta bra/bekvämt och det är ännu svårare att koncentrera sig på det som är viktigt = inte brännsåren.
   
  Det som är problemet är alltså där sadelgjorden "knäpps" i stropparna; andra respektive tredje hålet på varsin sida. Det blir knölar under kåporna och dessa är svåra att komma ifrån. Sadelgjorden är 130 cm, och visst, då kan jag ju prova en kortare eller längre för att flytta på "knölarna" - men jag har ingen längre och de som är kortare är 1.05 respektive 110 och jag kan inte i min vildaste fantasti tro att någon av dem räcker, tyvärr.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.