• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Blandat

  Nu har jag gjort massa saker samtidigt; kollat på American Pie, chattat på fb, kollat fb, läst om antifeminism, halvläst en blogg, kollat igenom en film från en släktgrej och samtidigt skrivit ett inlägg tills imorgon. Frågan är ju sen hur bra språk och korrekt svenska det blev då jag tappade fokus inte bara en, två eller tre gånger. Men skitsamma. Tycker inte det har varit så mycket text här på ett tag så ville skriva ihop lite för omväxlings skull. Kommer upp på eftermiddagen imorgon.
   
  Som ni såg så var jag ute och red i kvällssolen innan. Med min fantastiska fyrbenta hälft: myyyyys! När jag kom in till lägenheten igen så lyxade vi till det med vaniljostkaka med jordgubbssylt och grädde. Så var det det där med vardagslyx! :)
   
  När det ramlar in lite stålar på mitt konto nästa gång så planerar jag framförallt en grej som jag måste investera i. Måste, måste, måste! En sådan här (eller liknande):
   
   
   
  Yes, en ny stereo. Min är kass. "Råkade" ha sönder skivspelaren när den bråkade för sjuttiofemte gången och inte spottade ut skiva. Så jag slet ut den med hjälp av en nyckel. Resultat? Ospelbar skiva och ospelbar stereo - bra där! Det fungerar iofs att använda radion men bara för att man inte kan spela skivor så vill man ju inget hellre än lyssna på musik. Det lutar åt denna, iaf en JVC med USB (så man slipper skivor). Anledningen till märket är för att jag har en dosa (fjärrkontroll) till den. Man orkar ju liksom inte sträcka sig enda fram till stereon för att trycka på knapparna och byta låt, höja, sänka osv. Fjärrkontroll till bilsteroen is the shit!
   
  Nu är det två dagar kvar på utbildningen för denna vecka och... oh shit! Kom just på en grej jag har glömt att fixa. Skit också. Måste verkligen ta tag i det under morgondagen. Inte bra, inte bra.
   
  Aleccis i kvällssolen för ett tag sedan.
   
  Hon har fått vila idag, skönt för henne. Idag fick hästarna sin, förhoppningsvs, sista rundbal för säsongen. Ikväll ska det bli kallt men de får ändå gå utan täcken då de som sagt har massa mat att värma sig med. Tror ändå det ska vara uppehåll så de borde vara lugnt. Hoppas jag är piggare imorgon så jag kan rida dem båda två som jag har planerat.
   
  Klockan har dragit iväg och jag har redan svårt som det är att komma upp så nu hör jag att kudden min tar i från tårna och vrålar på mig. Bäst att lyda. God kväll där ute!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.