• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bästa djuren! :')

  Red dressyr med Pärlahäst. Började med byn och avslutade lite på LP. Hon blev så himla mjuk och fin i slutet - mums! Red till och med igenom LB:1an en gång. Det är det enda programmet jag 1. kan utantill och 2. kan rida utan att dö av uttråkning när man är halvvägs. ;) I ett hörn var hon mindre medgörlig men annars var hon fin! Riktigt fin i traven till och med, men i galoppen hade jag svårt att hitta någon bra rytm. Men det enda jag egentligen kan klaga på är att hon ville gå i en väl låg form men jag lät henne göra det. Hon behöll den ändå hyfsat i övergångarna och avbrotten. Älskade hästen! Vi var ute i 1 timme och 5 min.  Min plan med Aleccis var enkel; mycket ridning med sits och lite hand. Red därför med jättelånga tyglar som glappade mest hela tiden. Red även med stora, mjuka och försiktiga tygeltag för att få henne mjuk och följsam. Var noga med att komma ner i sadeln och även Aleccis blev himla fin idag. Red med så himla lite hand = precis som det ska vara och även när hon blev taggad och kompromerade en massa power så var det bara att sitta och ha kvar henne på rumpan, fortfarande med minimalt i handen. Rullade runt lite på LP i slutet med henne med och vad ska man säga? Vilka hästar jag har! :) Var ute i exakt en timme.

  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.