• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis longering

  Nu när vi har massa kul inplanerat så blir jag lätt lite paranoid och börjar oroa mig för att saker och ting inte ska gå vägen, utan att det ska uppkomma saker som gör att det vi planerat inte går att genomföra. Till exempel så la jag märke till att Aleccis vilade ena bak tre gånger; två på kvällen och en gång på morgonen. Genast ringer varningsklockan att det kan vara något fel. KAN va, behöver inte vara. Därför kände jag att det satt bra med longering igår. Dessutom som en liten mild form av motion efter hoppningen. Men den här gången behöver jag inte oroa mig. Ingenting tyder på att det är något fel. Skönt! Men man vill ju gärna vara på en säkra sidan. :) Jag passade ändå på att ta några kort medan jag ändå kunde. Fint ljus var det, dock var det rätt sent så sen blev det för mörkt.
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  Hon fick gå lös hem till stallet. Då passade hon på att stjäla några grässtrån (vilket ingen av mina hästar får göra när de "arbetar"/har grimma eller träns, men framförallt inte om de har bett i munnen. Men hon har inte lärt sig det än) och eftersom det ligger flytgödsel (torkat) utspritt över ängen så fick hon väl i sig lite av den smaken. Jag tror inte riktigt det smakade så som hon hade tänkt sig ;)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.