• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis barbacka, F-bilder (fail, ful och fjant)

   
  Vad jag är seriös känner jag, hahaha. Men detta är helt klart en fulbild!
   
   
  Här kan man ju undra vad jag sysslar med. Jo, jag ber om en galoppfattning. "En i vänster galopp, tack." Men med min vikt ber jag om höger - vilket leder till att hon börjar ta höger, men i luften ska hon vara snäll och rätta till och byter till vänster innan bakbenen har lämnat marken. (Det är alltså ingen stegring och inget som jag varken gör med flit ett uppmuntrar/berömmer. Bara gör om, gör rätt istället!)
  Snäll häst, men väldigt, väldigt otydlig och elak ryttare... En failbild!
   
   
  Här fick jag en impuls att göra "plankan" eller "planka hästen" eller vad det nu heter. Såattääääh, så är det med det. Det klassas säkerligen som fjanterier bland dressyrtanterna (eller egentligen nog bland alla hästtanter, höhö). Bara för att min häst är en snäll häst.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.