• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • (y)

  "För min bil är så jävla bra, blablabla."
  Bara för det fick jag äta upp det lika snabbt, hähä. Jag lyckades slå sönder min bil innan. (y) MVG på den, va! Det är glapp i en lampa bak och som ni alla vet så "lagar" man (det är en rikskänd lösning) glappande lampor genom att slå på lyktan. Det fungerar alltid... Förutom idag. Jag hade sönder lyktan istället. Så nu ska jag ta min lilla räserbil och köra ner den till där min sambo byter koppling på sin, för gör jag det inte nu så blir det aldrig av. Tur jag har kvar mina halvhela classicbaklysen.
   
  Som om inte det vore allt så la mitt vänsta xenon av tidigare... KUL att köra enögt... -.-' Ser så jävla illa ut och vi (jaja, "prata för dig själv" - JAG) stör oss typ alltid och säger "Och hur svårt ska det vara att byta en lampjävel då?!" så fort vi ser en äldre bil som är enögda.
   
  Så nu lyser det bara höger fram och vänster bak... Oerhört vackert måste jag påstå. Inte alls. Och som om inte det räcker så är passagerarhandtaget halvsönder med. Såattääh, ni kan ju lista ut vad jag ska roa mig med några timmar nu. Inte för att det ska behöva ta några timmar... Men ändå! Skiten sitter väl som ett helvete med och är rostig som en opel... (Det lockar såååhääääär mycket, märks det? Haha!)  Han blir iaf snygg sen, min fyrhjulade herre. :]
   
   
  Original över - classic under


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.