• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Watch out! We got some badasses over here!

  Det finns bannemej ingen goare känsla en att komma in och ta det lugnt efter att man har varit ute i stallet och verkligen gjort det man ska och motionerat alla hästar. Härlig känsla! Allt som har med vila och dåligt samvete är helt bortblåst. Nice!
   
  Började med häst1 (haha) och red sen med Ams (P & A). Vi var riktiga badasses idag och red på cykelvägen där det är ridförbud (men är det vårt fel att det är kanonbra att rida där?). Vi red ner mot byn, över vägen, in längs en grusväg, vände och tog sen cykelvägen bort, korsade stora vägen och red över dahlseda igen. Så härligt, men fyfan vilka vindar det kom! Det var som att galoppra rätt in i en vägg! Pärla slutade till och med/tappade galoppen där medan Aleccis körde upp huvudet och studsade till. Ingen av dem tyckte om det direkt. Annars var det lika trevligt som vanligt och Pärla var skitstark = nöjd, haha. Vi var ute i 1h 10minuter. Det är såhimla  härligt att rida med sällskap! Vi gillar't.
   
   
   
   


  Kommentarer
  Wilma

  Hej! Jag har börjat med en sak på min blogg som jag kallar för vecckans medmänniska. Det går ut på att du och alla som vill kan komemnter och motivera vem det tycker ska uppmärkas denna vecka!

  Tycker du att det låter intressant gå in och läs mer här http://wiimzanwilma.blogg.se/2013/march/veckans-medmanniska.html#comment

  Vore supersnällt om du kommenterade vem du tycker!!

  Ps. Härligt det lät att rida på cykelvägen ;)

  2013-03-21 @ 16:24:49 | URL: http://wiimzanwilma.blogg.se
  Ellen

  Jätte fina bilder!

  2013-03-23 @ 22:17:42 | URL: http://thesunis.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.