• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Uppstigning i ottan!

  God morgon, eller god natt kanske? Klockan ringde 03.30, men eftersom detta är tidsinställt (vilket även resten av dagens inlägg är) så vet jag inte i skrivande stund om jag faktiskt kom upp eller inte, haha. Nejdå, givetvis kommer jag upp när det vankas utflykt! Jag ska försöka uthärda över 30 mil i en saab(!) idag. Ärligt talat vet jag inte hur det ska gå till, men det är väl bara att fokusera på annat ;) I bilen kommer det finnas trevligt sällskap så så långt är det i alla fall inget problem! Om allt är som det ska så sitter vi i bilen när detta publiceras och är alldeles strax framme.
   
  Utöver hästägaren och jag själv givetvis, så följer även två av hennes barn med. Dessa "barn" är i min ålder varav den ena är en kompis sedan lågstadiet - därav att jag reda nu vet att vi kommer ha trevligt. Det andra "barnet" är son samt lillebror och är fd klasskompis till min lillasyster. Så det är inga främlingar direkt, haha.
   
  Det kommer bli en påfrestande dag för mig men jag ser ändå fram emot den och jag vet att vi kommer ha kul! Spänningen är olidlig (haha) och denna dag har vi alla haft som mål sedan de köpte hingsten men från min sida är den inplanerad och bokad sedan oktober när jag började mitt arbete med honom.
   
  Jag har aldrig tidigare varit på någon premiering så allt är nytt för mig, men jag är positiv, trygg och självsäker så det är inget som bekymrar mig. Jag har satt upp höga mål men förväntningarna är lite "lösa" då det faktiskt är helt nytt för oss allihop. Däremot vet jag vart jag "har" hingsten, framförallt uppifrån och då vill jag givetvis visa hans allra bästa sida!
   
  Eftersom ingen av oss har varit med om detta tidigae så har vi inte heller någon aning om när vi kommer vara hemma igen. När vi väl är hemma lär jag vara otroligt trött men då har jag mina hästar att sköta. Det blir alltså en tuff dag, men det har vi vetat om sedan starten så inte heller det är något vi ser som problematiskt. För mina hästars skull hoppas jag dock att det inte blir allt för sent innan vi är hemma igen.
   
  Dessa bilder här under är ifrån när han reds runt i skritt, trav och galopp och ungefär då vi påbörjade lite sidförflyttning, samt uppmuntran till formsökning vilket jag dock "tog tag i det" lite senare. Jag har för mig det var någon gång runt jul dessa är tagna och sedan dess har han utvecklats jättemycket! Det är synd att det inte är mer dokumenterat regelbundet så man kan se framsteg, men huvudsaken är att han är redo för dagens prov!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.