• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Till salu och hovslagare, dock inte hovslagare till salu

  Två händer säljes, eller helst bytes. Händer som visserligen duger till det mesta - men nu har det negativa tagit över det positiva! Efter månader av torrhet, självsprickor och en jävla sveda har jag nu tagit beslutet att göra mig av med dem och förhoppningsvis få tag i ett par av klart bättre kvalité! Regelbundet servade (varenda kväll och lite mer när det finns något klabbigt i närheten). Allt av intresse!
   
  (Nu är jag väl så illa tuvngen att bjuda på lite bilder på mina FINA, SKÖNA, UPPSKATTADE nävar... Som sagt, säljes till hbj!)
   
   
   
   
   
   
  Ser de inte sköna ut? -.-'
   
  Nej, nu är det nog dags att lämna det ämnet. (Men fan vad ont de göööör! NU är jag klar.) Denna dag har varit sjukt stressad, men det gick! Tre jobb har jag roat mig med idag kan man väl säga, men lika snabbt brände jag de pengarna (och lite till) då hovslagaren kom förbi och gjorde nytta. Skönt att det är gjort iaf; alla tre är nu välskötta om tassarna. Mina båda hästapållar har fått vila idag (Pärlas sista vilodag i den här omgången), men imorgon ska båda ridas igen! (y)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.