• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tankar kring dagen

  Stallet ska vara så klart som möjligt tills Marielle kommer. Sen tar vi två av dem, och det blir (förhoppningsvis. En av dem har ju lite svårt att behärska sig - och jag syftar inte på Pärla!) lugnt. Inget avancerat för min del iaf. Därefter blir det Aleccis tur och jag funderar på att rida på hackamoret som omväxling. Hon ska bara gå ett "vanligt" pass "ut", vilket jag nu har lärt mig att hon behöver efter ett dressyrpass.
   
  I eftermiddag åker jag därefter ut och tränar lite visning samt känner på hingsten uppsuttet inför lördag. Tanken är att känna så att framförallt galopperna är där de ska och INTE i luften! Han måste ha släppt dumheterna som han nyligen började med så att vi kan ge en rättvis bild av oss (honom) på lördag. Därför ska han alltså "kännas" på både idag, men även på torsdag - för bästa möjliga förutsättningar.
   
  Mellonie


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.