• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Synd det är en valack...

  Denna skönhet fann jag nyligen. Kolla in honom! Jag tycker han har mycket av det jag vill ha i en häst; kort i kroppen med trevlig resning, utstrålning, vackert uttryck till exempel. Sen gör den där breda fina bläsen det inte värre direkt. Så söt! Men som sagt, hade jag varit intresserad på riktigt, haft råd, letat häst osv, osv - ni vet hur det är! - så hade jag ändå inte kollat på honom. Av just den anledningen; valack. (;
   
  För den som däremot är intresserad av en hoppvalack; insutten, lite åkt på, född 2009, och som har en budget på knappt 40.000 kr är det bara att slå till! Han blir fasen snyggare och snyggare ju mer man kollar på honom. Annonsen finns HÄR alternativt, om länken inte fungerar, så hittar ni honom här istället: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=688315
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.