• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stormigt värre

  Red med Ams idag. Vi tjötade minnen från den gamla goda tiden, haha. Nej, men det var lika trevligt som vanligt att rida med sällskap - uppskattat! Det var dock svinigt skitkallt, hästen var ostabil pga den stormen som rådde där ute. I och med att gården ligger högt så blåser det alltid. Men idag var det extremt! Usch, vad kallt det var! Jag hade inte klätt på mig tillräckligt då det inte såg så hemskt ut när man var inne, men där var det fel.
   
  Tänkte rida Aleccis efteråt men jag var arg (ledsen), frös osv så orkade verkligen inte det. Jag kände dessutom att eftersom hon var så fin igår så vill jag inte upp och bråka med henne idag bara för att jag har en mindre bra dag. Så hon fick en lugn dag och så rider jag henne imorgon istället och då hoppas jag på mindre vindar (och jag ska klä mig mycket varmare!).
   
  Nu ska jag bara ta det lugnt, få upp värmen och försöka bli på bättre humör igen.
   
   
  Vem är du och vart har du gjort av min Pärla? (Bilder från 2007)
   


  Kommentarer
  Anonym

  Vava? Vad är det med pärla? :0

  2013-03-18 @ 13:00:51 | URL: http://www.elitsatsarna.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.