• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Skepp o'hoj!

  Jag är ganska dålig på att komma ihåg saker som inte är så roliga, till exempel tvätta (dvs boka tvättid - kan glömma det över en vecka även att det både behövs och egentligen planeras). Det är inte alltid jättekul att ringa vissa samtal heller och det är vad jag måste komma ihåg att göra idag. Det ena gäller en mänsklig "veterinärbesiktning" som måste göras innan utbildningen börjar medan det andra gäller något helt annat. Utöver det ska jag rida två hästar (Aleccis vilar) och sen ska jag försöka passa på att njuta som fan över att vara "fri" en sista vecka. Jag har haft det lite väldigt skönt nu ett tag, men från och med nästa vecka blir det ändring på det!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.