• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Shake that ass, torsdag!

  Jag ska för tredje gången denna vecka låna ut min Pärlahäst till Ams. Vi ska ta en tur på mina båda tjockisar, yes, de är rätt runda båda två. Men Aleccis vill jag ha rund, dock inte Pärla (som givetvis är mest rund... Fjordmage!) Innan dess ska den andra hästen ridas. Hoppas min lilla tidsplanering håller så det blir som planerat.
   
  Vi har fortfarande inte våldgästat våra flyttande vänner, haha. Det har kommit annat i vägen och eftersom det är just våldgästa vi ska göra så har inget blivit bokat/bestämt. Får hoppas jag kommer ihåg det till i eftermiddag så vi kan besöka dem under kvällen. Haha, vadå sämst på att vara social (så länge inte hästarna är med, hähä)?
   
  Ser ni hur mycket sommarpäls Pärla har satt btw? Det känns dock lite kyligt för henne nu när det blev kallt igen, men annars är det både lent, fint och bra. Ju tidigare sommarpäls desto bättre. Det ser så fräscht ut och extra vackert att ha det klart till sommaren börjar. Det är såklart mycket mer på halsen än på resten av kroppen, men ändå. Skitmycket! Det är inte direkt svårt att urskilja vad som är vad som är vad. Nu är hon black-black-skäck, haha!
   


  Kommentarer
  Ponnydressyr - Sara

  Otroligt charmig söt fjording! :D

  2013-03-21 @ 17:48:03 | URL: http://ponnydressyr.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.