• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • SÅHÄR SER DET UT, bakom stängda dörrar...

  "Det är valfritt att delta på rastävlingar, så som Fjord SM och NM. Vill man ha lång man finns det ju andra raser."
   
  VILL MAN HA LÅNG MAN FINNS DET ANDRA RASER - japp, så låter det. Ärligt talat finner jag inga ord. Jag må vara uppkäftig, stöddig, katig, kaxig, på och vafan som helst. Men att gå på hästen för att jag valde att låta manen växa ut... Där går tamejfan gränsen!
   
  Vet ni att när jag fick hem proppen för kval-tävlingen andra gången jag var med på JLFFs tävling så hade de lagt in en ny punkt/regel: "Alla fjordingar ska ha klippt man". Det var efter att jag och Pärla hade varit med. Dessutom gick det bra för oss den gången, men det kanske inte har någon betydelse.
   
  Hur kränkt och ledsen jag blev? Behöver jag ens säga att jag grät, grät och grät. PÅ GRUND AV EN JÄVLA MANJÄVEL. Är det diskret att lägga upp en ny regel om att JAG inte får ha LÅNG MAN på MIN häst om jag vill delta på deras tävlingar. Behöver jag nämna att inte en käft sa något på plats?
   
  Jag har flätat upp den och haft mig för att göra det bästa av situationen men det är så sjukt fult att nu har jag givit fan i det. Men inget illa ment mot min lokalförening. Nu har de ändrat så att det står "bör" och jag lovar, att vi ska aldrig mer sätta vår gemensamma fot i fjordsammanhang när Pärla inte vill mer. Nu pratar vi inte 10 år - uppfattat? Det kan vara sista året nu, det kan vara något år till. Men det får fan folk acceptera. Sen lovar jag att de slipper se oss och de slipper rata oss för den där förbannade manen.
   
  Jag är glad att jag är medlem i JLFF för även om de skrev och gjorde som de gjorde så är de iaf människor. Puss och kram till dem för det!
   
   
   
  Det kommer inte bli några fler tårar över manen pga några tjuriga, inlåsta robotar till människor som inte kan ge oss en ärlig chans och se att det finns olika varianter och alternativ. Inga fler. Skulle det bli krig så lovar jag helt och fullt att jag ska kriga mig blodig om det så behövs. Men det ska det inte bli. Vi ska bli accepterade ändå. Screw verkligheten.
   
   


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Meh.... Känns ju jävligt onödigt av dom att göra så. -.-' Jag tycker det ser fränt ut med lång, slingig man :D

  2013-03-28 @ 11:44:35 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.