• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Rocking friday, ffs!

  Det blev lite tidigare uppstigning än vad jag är van vid. Van och van, men jag har ju nu blivit van vid detta slöliv man har som sjukling. Idag vrålade fånen vid klockan åtta och även om jag nyser, hostar, snorar är oerhört hes och allt annat, så ska jag gå. Det är bara en kort stund på max ett par timmar, och det klarar jag av!
   
  Det är alltså en "föreläsning" (AF kommer och snackar lite) på det där "programmet" jag tillhör där jag tidigare gick sex intensiva veckor men nu i fortsättningen är det en gång i veckan (förutom när det är andra saker inplanerade, som inställt eller besök osv). Där ska jag infinna mig klockan nio. (HAHA, jag och min tidsoptimistiska hjärna lär väl dyka upp några minuter efter som vanligt, men jag ska i alla fall försöka va i tid!)
   
  Därefter har jag två alternativ. Det första är rida hästen som står hos mig av en anledning när jag ändå ska ut och fixa vattnet, fodra och kolla till dem. Det andra är att BLI FRISK och inte anstränga mig mer än nödvändigt; dvs bara göra stallsysslorna och därefter ta det lugnt. Men ärligt talat lutar det åt första förslaget. Lite luft har väl aldrig någon dött av? :)
   
  Annan intressant fakta är att jag igår nös 37 gånger. Japp, jag räknade. Kan ha missat någon eller räknat dubbelt, men det var definitvit inte mindre än 37 gånger. TRETTIOSJU GÅNGER. Jag känner mig som en dumpventil för fan.
   
  En bild på min älskade tant som dock är hemskt fet just nu (fetare nu än på bilden som är från tidigare i år).


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.