• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Repris

  Idag kör vi en repris; jag och min gode vän Ams. Två hästar ska ut på tur och idag blir det till att klä på sig varmare kläder! Sedan ska jag intala mig att vara nöjd med att vara hemma och inte göra något istället för att gnälla för att jag vill hitta på något. Igår var vi till exempel ute och körde (med min bil såklart, inte billigt) för att köpa ett halvsatssystem till min killes bil av en bekant. Det är ju en sak att hitta på något när man inte behöver stå för resan haha, men att få va så illa tvungen att betala resan ur egen ficka när man dessutom inte vinner något på det, njae. Bättre att vara ute så mycket som möjligt nu på förmiddagen och sedan försöka vara nöjd med tillvaron och vara inne. Fast... Vi blir nog nöjda av att vara inne i eftermiddag för jag hoppas inte vintervädret dyker upp förrän då. Och då lär det inte komma lite snö och vindar... Blää.
   
  Nu ska jag pallra mig upp för att fixa klart stallet och helst hinna göra så mycket som möjligt innan Ams dyker upp. Hejhej!
   


  Kommentarer
  mlie

  riktigt fin bild!

  2013-03-19 @ 15:24:24 | URL: http://mlieaxelsson.se
  Karro Westberg

  Vilken söt bild!! :D

  2013-03-21 @ 19:57:40 | URL: http://karrowestberg.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.