• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Pudersnö

  Igår red jag som sagt dressyr på ängen med Aleccis. Trots att hon inte längre har några snösulor så gick det bra att rida i snön. Ska det va snö, så ska det minsann vara pudersnö! Ingen hemsk kramsnö.
   
  Det var nästan värre att skritta då det kunde bli något "ryckligt" då snön var lite annorlunda på sina ställen; "bar" respektive inte "bar". Traven och galoppen gick bättre. En gång kanade hon dock till med ena frambenet, annars var det inte ens särskilt halt, trots förutsättningarna.
   
  Men oavsett om snön är bra eller inte så är det ett passerat kapitel. Våren, vart tog du vägen?!
   
  Bild från gyttjedressyren i höstas.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.