• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Positivt besked!

  Idag fick jag ett efterlängtat brev. Det innehöll detta:
   
   
  Vad kan det vara för kurs/utbildning, tro?
   
  Några ledtrådar:
  1. Det är en yrkesförberedande utbildning - jag BLIR alltså något när den är avklarad.
  2. Arbetet är ett ganska osocialt arbete där jag (förhoppningsvis) slipper att samarbeta.
  3. Det är något som jag även har nytta av i vardagen - och även vad gäller hästeriet i framtiden.
   
  Woho! Så jäkla gött att vara antagen! En sten lättade precis från mina axlar och om jag har lite extra tur så kan jag nu lägga upp vardagen lite annorlunda. Det enda negativa blir hästeriet - hästarna kommer väl återigen få gå på eftermiddagarna/kvällarna istället för förmiddagen som de (oftast) gör nu. Men det är det nog värt i slutändan. :) Som ni ser är startdagen den andra april så det är alltså exakt två veckor kvar. På dessa veckor måste jag fixa diverse intyg och skit som måste finnas innan kursstarten. Skynda, skynda!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.