• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • PÄRLA - Klubbtävling 2 mars 2013

   
   
   
  Först och främst så var vi näst intill försenade. (Anlände när det skulle börja.) Hann inte gå banan som jag borde, utan joggade runt den ett varv och la ingen vikt vid att memorera..? Banan fastnade aldrig och även om det inte kändes som jag skulle rida fel väg, så gjorde jag det iaf sen när det var dags. Efter felridningen så fick vi även två stopp på en oxer. Första gången för att jag kollade på den samtidigt som jag la henne i botten och andra gången för att jag fortfarande inte skärpte till mig och red. Tredje gången så körde vi på och då hoppade hon fint, och därefter tog vi resten utan fel. Hon "knackade bom" över de första båda hindren, men sen var hon inte i mer. Vi behöver lite mängträning för att hitta tillbaka till där-vi-vill-ha-varandra, men sen är vi nog uppe på normalnivå igen.
   
  Jag kände att jag inte var "där" riktigt, alltså inte med i nu:et. Men så är ju mina "koncentrations- och fokussvårigheter" en stor nackdel jag har oavsett vart jag är och vad jag gör. Det var ovanligt svårt att hålla fokus idag.
   
  I LDn körde vi på och även om det inte var någon vacker runda (definitivt inte omhoppningen!) så tog vi ändå hem segern. Hon gör så gott hon kan, den gamla hästen. :) 0+0 fel och en tid på drygt 14 sekunder.
   
  Vi var verkligen rostigare än jag trodde och Pärlahäst kämpade på med handbromsen i. (Hon snorade ju härom dagen och fick vila någon dag extra, sen tog vi det lugnt och därefter red jag som vanligt utan att märka något speciellt. Men det finns nog något kvar i kroppen på henne så hon ska få några dagar på raken nu att återhämta sig från både slitningarna från hoppningen men även om det nu är så att hon har något i kroppen som envist finns där bakom och bråkar.)
   
  Angående nyansskillnaden på lindorna vs skydden och kantbandet på schabraket, så var det inte alls så "fel" som jag trodde. Det syns att lindorna är bruna, och skillnaden var inte så fruktansvärd ändå. Det var ju tur att det blev bättre än vad jag trodde.


  Kommentarer
  LAMBOZ

  Fin blogg!:)

  2013-03-02 @ 18:24:39 | URL: http://lamboz.blogg.se
  Daniela

  Hej!
  Allt bra?
  Kika gärna in på min blogg om du får tid över, lovar att du inte kommer ångra dig :)

  2013-03-02 @ 18:28:45 | URL: http://powerpony.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.