• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ont

  Varje gång jag gör något så har jag återigen skitont. Det spelar ingen roll om det är laga mat, diska, byta ut och fylla på vatten till hästarna eller rida. Det frestar på... (Jag är långt ifrån helt bra, men orkar inte vänta ut det.)
   
  Efter de båda starterna i lördags hade jag fruktansvärt ont. På söndagen red jag ändå och givetvis hade jag ont igen. Måndagen bjöd på två ridturer och helvetesjävlar vad det frestar mer än man kan tro! Idag red jag bara ett pass men har, precis som de flesta andra dagar, stått och halvböjt mig över diskbänken så det är inget trevlig känsla jag har i kroppen. Jävla skit att det skulle bli så illa!
   
  Det jag skulle komma till är att morgondagen kommer tvinga mig till att stå lutad över en diskbänk igen under hela förmiddagen och ett par timmat på eftermiddagen då jag ska vara mattant på en förskola. Därefter ska jag rida två hästar. Ärligt talat kanske jag borde investera i Alvedon? Hualigen. Bara att bita ihop. Som om inte det räckte så ska jag även tvätta i dagarna och DET om något frestar på i vanliga fall. Stå och vika kläder och ha sig. Både kul och skönt, hähähä. Bra där!
   
  Hepp, om man bara kunde spola tillbaka tiden lite och ha slängt på en jävla sadel den där onsdagen förra veckan..? Och lite andra grejer i utrustningsväg så jag kunde tala om att det inte var någon bra idé det hon försökte med, och även lyckades med. Shit happens.
   
  Men tack vare det har jag iofs lärt mig ta tag i ridningen och inte se mellan fingrarna en massa. Så, intet ont som inte har något gott med sig!
   
  Bild från i höstas.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.