• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Onsdagsplaner

  Som jag nämnde igår så ska jag rida alla idag och då gäller det att jag kommer ut hyfsat skapligt och inte blir sittande med frukosten i en och en halv evighet vilket jag tyvärr är rätt duktig på att göra. Det hade inte heller skadat om jag hade hunnit diska med.
   
  Uppdatering: Hur tänkte jag egentligen där?! Det är ju för tusan onsdag idag vilket innebär att jag ska infinna mig på "programmet" klockan 09.00. Tur jag kom på det! Därefter blir det iaf stallet och hästarna! (Det blir en lång dag idag.)
   
  Framåt eftermiddagen/kvällen ska vi nog våldgästa några vänner som har flyttat in i en lägenhet så den måste jag givetvis inspektera och gå husesyn i. Jag skämtade om att vi skulle ta med flyttgröt men det visste inte min stadsbo vad det var eller varför man gör det. Haha, ibland undrar jag vad stadsbor egentligen vet ;) Nejdå, nu ska jag inte vara sådan. Flyttgröt är ändå en rätt bonnig tradition.
   
  Jag ska göra detta till en trevlig dag med mindre datorsittande och mer... aktivitet. Sex stalltimmar, några hushållstimmar och därefter sociala timmar. Trevligt värre, jao! Dags att njuta av min "ledighet" innan det är dags att återgå till skolbänken igen.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.