• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Onödigt pladder (som en plottrig kom-ihåg-/inköpslista)

  Onsdag innebär "programmet"-dag. Yeas, om en timme sitter jag där och surfar på fånen, höhö. För det är typ det vi pysslar med. Nej, men de sa att de hade bokat folk varje vecka till sommaren så någon lär väl komma förbi och tjöta en stund. Hoppas det går fort... För därefter ska jag till apoteket och hämta ut min eksemsalva! Woho, ÄNTLIGEN, som jag har längtat! Även de där tjejpillren man måste ta för att inte massproducera ungar och de är ju sååå billiga alltså. Men det känns som det är ganska högt prioriterat, för jag vill inte ha några ungar än på ett btra tag! Dessutom hade jag nog kört ihjäl dem i samma veva som jag kör ihjäl mig... Odödlig, japp. Äsch, man måste ju använda det man har! Jag tänker fan inte betala massa svindyr skatt och försäkring utan att använda bilen till det allra yttersta. Förresten älskar jag min bil. Han är förjävla bra!
   
  Men den senaste tiden har jag verkligen haft överdrivet mycket utgifter! Dessutom blir det ännu mer när utbildningen drar igång då man (såklart) står för alla böcker och sådant själv, samt kläder. Och mina andra arbetsbyxor är tydligen inte godkända då de inte har reflexer på sig så därför blir det även klädkostnader. Smidigt (y) Tur man är riiik :D:D Annars hade det här aldrig fungerat! (Nej, men bara det kommer igång så ska det nog skärpa till sig.)
   
  Att jag alltid ska ramla in på penga-snack? Did it again. Skit samma. Någon som vill ha lite örongodis? Lyssna på det här då! (Det allra, allra bästa börjar typ 06:20 och är bara en kort skvätt vilket är synd, men allt är bra.)
   
   
   
  Hästarna ska ridas med, allihop. Vad, när och hur det blir - det märker vi. Men jag hoppas på solsken iaf! :)


  Kommentarer
  Tess

  Sv: Nej, men vad tråkigt. Alltid jobbig när man märker att det är något men man kan inte riktigt sätta fingret på det :( Men hon verkar må bättre nu? =D
  Grattis till att du kom in på din utbildning oxå! Sen är det ju bara att skaffa hästlastbil ;)

  2013-03-27 @ 09:44:43 | URL: http://www.elitsatsarna.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.