• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ogillar

  Jag skriver ofta om saker jag ogillar (känns det som i alla fall). Här kommer lite till:
   
  LILA SALLAD.
  Vad hände med den gamla, hederliga fina(!) isbergssalladen? Lila sallad ser osmakligt ut, den smakar inte som isbergssallad och jag stör mig på att de ofta förstör maträtter och mackor (frallor/baguetter osv) med denna fula sallad. Varför ändra på ett vinnande koncept (dvs grön, fräsch isbergssallad!)? Nej, gå tillbaka till isbergssallad igen.
   
   
  UPPDATERINGAR.
  Ni vet, när apparna ska uppdateras, telefonen ska uppdateras, (tv-)boxen ska uppdateras, datorn ska uppdateras och allt ska fan uppdateras! Det stör mig. Jag kryssar alltid bort uppdateringar. Hatar dem. Gissa hur roliga mina appar blir när man inte har uppdateras på länge? (Och gissa hur glad min sambo blir när jag inte uppdaterar grejerna, men ändå klagar på att de inte fungerar som de ska...) Nej, gör en permanent app, telefon, dator osv och skit i de där störande uppdateringarna.
   
   
  ELEKTRISKT HÅR / STÖTAR.
  Egentligen har jag ingen ren lösning på detta. Men det förtjänar lätt en plats på denna ogillar-lista!
   
  SALTBILEN.
  "De är lika störande som saltbilen." Saltbilen, saltbilen, saltbilen. Finns det något positivt med dessa?! Jag skickar ut min bil på vägrenen vid möte - vill INTE ha det klabbet på min bil. De blir så salta som det är ändå. Kör någon framför/kommer man ifatt en saltbil så ska jag om helst DIREKT. Inte en meter mer än jag måste, kommer jag ligga bakom - men måste jag är det behörigt jävla avstånd. Nej, fy och blä. Bort med saltbilar och bort med saltet på vägarna!
   
   
  AVDELNING B'S "SMEKNAMN".
  Unghästavdelningen. Det är ingen jävla unghästavdelning. Ja, det är en avdelning där unghästar startas men inte BARA. Det är inte förjudet att starta avd B med en vuxen häst. Det är faktiskt inget ovanligt att ryttare väljer - för hästens skull - att starta avd B för att minska press osv. Nej, kalla det avdelning B - för det är precis vad det är!


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Halloj! Är på a6 nu, hör av dig om du vill ikväll((: 0723092928

  2013-03-30 @ 18:23:39 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.