• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Nöjd med hästeriet

  Första hästen ut briljerade lite extra idag - kul!
   
  Andra hästen ut var Pärla och med henne blev det galoppintervaller. Hon svarade bra framåt och "konstigt nog" blev det mer tryck i henne ju längre vi höll på. Fin häst!
   
  Tredje och sista hästen ut för idag var Aleccis och hon skulle få ett jogg-pass, tänkte jag. Men det tyckte inte älgarna i hennes skalle. Usch, nu är hon sådär spänd igen! Hon var även tittig idag men i slutet var vi bättre kompisar även om det inte var enligt skolboken. Skönt ändå att sluta på skapligt humör. Vi provade oss på några galoppombyten. Hon blir jättestressad av sånt men idag bromsade jag ner henne så hon nästan var tvungen att bryta av/göra halt men bad henne då byta och fyra gånger bytte vi - alla gånger gjorde hon rätt men första gången var hon finast. Vi måste träna myyycket mer på byten. Varför göra en så stor grej av det, hästen?
   
   
  Sadeln kom idag btw!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.