• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Några sanningar

  Jag har lite "armhålsfobi". Istället för fotfobi så är det armhålor jag skarpt ogillar; både andras och mina. Haha, det är det vidrigaste jag på kroppen. Tror jag. Oavsett om de är hygieniskt välskötta eller inte så är det lika otrevligt. Ingen har i armhålorna att göra (HATAR att bli pillad, killad, retad osv i armhålan - och det vet ju min sambo. Så gissa vad han gör så fort tillfälle ges? -.-'). Jag tycker alltså inte heller om att ha armarna rakt upp för jag gillar inte att blotta (haha) armhålorna. Nu när jag tänker på det så är det nog en större "fobi" än vad jag tidigare har trott/lagt märke till. En till sak som är så INTE OKEJ det kan bli är när vissa ska kramas och gör såhär: *bilden*
   
  Ser ni vart Johnny's högra hand är?! Farligt nära armhålan och många kramas genom att stänga handen och ha fingrarna nära armhålan. UÄÄK, hahahah. Jag fullkomligt hatar det och blir lika störd av att se det på andra som att vara med om det själv. Armhålan är förbjudan mark. Alltid. Punkt.
   
  Sist vi var i Ullared så köpte vi en badrumsvåg. Vi hade ingen sedan tidigare och tyckte väl att vi behövde en. Sedan dess har jag stenkoll på vad jag väger då jag väger mig flera gånger dagligen. Om jag inte gör det så är det iaf alltid oftast minst en gång. Varje dag. Har jag nämnt hur nyfiken jag är?! Jag kan även tillägga att jag har gått upp omkring ett kilo sedan vi började med dessa fruktansvärda skräpovanorna. Men det är ändå inte så mycket med tanke på hur mycket skit vi faktiskt äter. Sen är det rätt kul ("kul"? inte så roande, men man säger ju så?) att se skillnaden från att väga sig på morgonen, på kvällen, efter man har ätit, efter man har duschat osv. Det är alltid minst på morgonen och mest efter man har ätit - någon förvånad? ;) Aja, nog om det.
   
  Bland de snyggaste hästarna jag vet är vältränade, långbenta, ganska smäckra arbetshästar (gärna nordsvenskar). Ni kan bara gissa hur stora mina ögon var och hur mycket jag dreglade på hingstpremieringen i Grevagården i lördags. OMFG säger jag bara. Vilka snyggingar! På bilden en av alla snygga favoriter under dagen. Jag tror han heter Max, men är inte helt säker. Tyvärr så syns det inte hur långa ben han har men det var en RIKTIGT läcker kille! (Aleccis kanske vill göra föl med honom? ;) hähä)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.