• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Morgonbabbel, korta versionen

  Är det inte för underbart när man har skrivit ett jävligt långt och ingående inlägg och så råkar datorjäveln avmarkera textrutan samtidigt som man lägger ett litet tryck på "backsteg"/sudda ut och så POFF, backar skiten och så är allt borta. Känn min lycka. (Orkar givetvis inte göra om skiten, så drar en kortis bara. Standardstartinlägget - dagens (häst)planer.)
   
  Dagen: rida två; Aleccis är först ut och sen är det hingsten. Därefter ska jag försöka vara hemmafru och laga mat (finns det något tråkigare?!) och sen åker jag väl på att diska skiten efteråt. Spännande lajf en har. Eftersom jag bara ska åka lite Storhäst ute på gården så har jag fått lite trevlig sovmorgon. Alltid något. Men jag föredrar faktiskt att vara frisk, gå upp i tid och rida...
   
   
  Huvudvärk, snor och snörvel, seg i skallen osv för fjärde dagen nu. Det känns som fjärde ÅRET. Låt mig gå fri från detta straff!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.