• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Man blir lätt lat

  Nu har jag helt och hållet ramlat ur de vardagliga gängorna. Jag har svårt får att ta tag i matlagningen och egentligen skulle jag vilja passa på att tvätta innan det blir överfullt i tvättkorgen, men det finns ju så mycket trevligare saker att göra...
   
  Vad gäller hästarna så ska jag försöka att rida alla imorgon, på torsdag lär jag rida med Ams igen (det gäller att passa på) och på fredagen går bara mina båda. På lördag och söndag har jag inte spikat något än men som vanligt vill jag rida så många som möjligt, så mycket som möjligt. Då mår jag som bäst.
   
  Jag tror inte att vi har något som helst planerat i helgen faktiskt. Både skönt, och lite småtråkigt. Jag har även kontakt med två personer angående två olika sadlar. Hoppas kunna få hem dem framöver och så hoppas jag att någon av dem passar någon av hästarna. Men provar man inte så lär man inte heller hitta något som passar, så det är bara att chansa!
   
  De senaste dagarna har jag bara ridit en häst/dag. Det är nästan så att jag är värd spö för det. Usch, så slött - men jäkla vad skönt faktiskt. Kunna inta soffläge och bara tjocka sig, haha. Slö, som sagt. Oerhört slö. Det ska det bli ändring på nu resten av veckan! Hurt, hurt, hurt!
   
  Jag är alltså nästan helt frisk (TACK ALVEDON!). Det är väl i stort sett bara lite huvudvärk kvar samt att jag är täppt när jag vaknar. Skönt att vara på rätt köl igen. Det var väldigt jobbigt att bli hämmad av orken. Angående kroppen i övrigt blir det sakta, sakta bättre. Efter att jag har ridit, fixat i stallet (eller suttit framför datorn alldeles för länge i en oergonomisk position) så det sådär, men även det är så pass bra att det går att köra på mer eller mindre som tidigare. Gött att ha klarat av det också (det värsta i alla fall).
   
  Mellonie, näst sista tävligen. Dock sista tävlingen som gick bra!


  Kommentarer
  Aili

  Haha, jag blir också lätt lat! :)

  2013-03-19 @ 21:46:47 | URL: http://ailis.se
  mlie

  vilken fin bild!

  2013-03-21 @ 12:23:12 | URL: http://mlieaxelsson.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.