• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lunch

  Just nu är jag hemma på lunch innan jag drar vidare. Det fick bli en smarrig, onyttig Mc-lunch idag och vi kan ju låtsas att det är för att fylla på isoleringen lite, nu när det återigen är så kallt ute. :)
   
  33% arbete och 66% hobby/frivilligt är det varje gång jag rider alla. Ser man det så, så ser det rätt bra ut. Skönt att ha något istället för inget alls. Men ungefär i samma veva som jag går kursen så är hästen klar och ska vidare i livet. Vart det bär eller hur det blir är inte bestämt och oavsett vad så kommer jag inte lägga mig i det beslutet men jag ger givetvis mina synsätt på saker och ting och delar med mig av mina erfarenheter när det frågas efter dem.
   
  Jag har dock ett litet problem framöver... Jag har inte fått tag i något sommarjobb än! Det börjar bl lite smått panikartat nu snart, ja. Men det är givetvis bara att leta vidare.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.