• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lugnt, på lugnt, på lugnt, på lugnt. Det är rätt lugnt.

  Stora Hästen ska ridas, och så ska jag även ta en promenad samt ordentlig genomrykt med ryktstenen på en viss häst som fäller något kopiöst. Pärla gör sitt bästa med att bara vara tant ännu en dag. Ganska lugn hästdag ändå och det är rätt skönt att ha det såhär lugnt vilket jag har haft ett tag nu. Allt hästeri görs på eftermiddagen. Innan dess ska jag bete mig som den hemmafru jag är med diverse fantastiskt roliga sysslor - eller?
   
   
  Pärla får stå för bilden.
   
  Kan även passa på att gratta min syster som fyller idag. Hela 23 år faktiskt. Det är under dessa kommande knappt tre månader som det skiljer (nästan) två år mellan alla oss syskon, rent siffermässigt iaf.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.