• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lugnt på hästerifronten

  Endast en häst riden idag och mer än så blir det inte. Det gick bra, men man kände att han var nära att sätta till de luftiga sidorna och då tog jag "striden" direkt och bad om lite olika saker och sedan rullade han på.
   
  Utbildningsmässigt hade han inte skämt ut sig i en LB. Han är hyfsat stadig i formen och är mjuk, ridbar och lydig. Vad han kan är bland annat; gas, broms, svänga givetvis, rätt galopp, skänkelvikningar (de är bättre i trav än galopp), bakdelsvändningar, halt, rygga och så brukar vi rulla på i lite volter, serpentinbågar, snett igenom osv. Ett helt vanligt pass, som för vilken häst som helst men det som skiljer är att tidsmässigt går han lite kortare pass bara. trevlig kille!
   
  Nu är det bara två gånger kvar och sedan är det upp till bevis!
   
  Gammal bild. (Har inga andra/fler/färskare, tyvärr.)


  Kommentarer
  Elin

  Fin häst!:D

  2013-03-11 @ 11:49:56 | URL: http://slowmotionphoto.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.