• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lugn och fin Storhäst!

  Som jag nämnde tidigare så red jag med mina goa vän Ams idag. Jag var egentligen lite velig över Pärla - hur vi skulle göra och så, men eftersom det skulle bli lugnt så gav vi henne en chans. Och gissa vad?! Det kan vara så att PÄRLA ÄR TILLBAKA! Jag satt ju aldrig på henne, men såg henne bredvid och hennes intryck var positivt hon verkade glad och med på noterna. Amy tyckte hon kändes bra (fast stark = tecken på piggelin). Det fanns inte heller några tendenser på sjukdom eller att hon skulle vara ofräsch. Hoppas, hoppas nu att hennes kropp har arbetat igenom vaddetnuvar. Imorgon ska jag känna lite på henne.
   
  Aleccis var lika lugn och trevlig idag, fast givetvis blev hon lite taggad i vissa sitationer haha. Till exempel när Pärla och Amy galopperade före. Men det var ändå en rätt "skön" känsla då hon taggade till men ändå var kontaktbar och jag kände att är hon sådan när man ska hoppa så behöver det inte bli något problem.
   
  Vi red i byn, ner över vägen, längs en annan grusväg, tillbaka fast lite över en äng, och sen hemåt. Både skritt, trav och galopp och vi hade en trevligare tur idag än igår. Myspys! Idag kan jag inte vara missnöjd, det var jag inte igår heller, men på dåligt humör/ledsen pga vädret och Pärlis. Förhoppningsvis blir det repris på torsdag! :)
   
  Dagsfärsk mobilbild. Jag mer eller mindre drar i Aleccis och vi är båda ganska
  ocharmiga men ändå.
  Det blir en del bromsande när Pärla är med ;)


  Kommentarer
  Elin

  Skönt att Pärla verkar må bättre!

  2013-03-19 @ 14:49:49 | URL: http://hopelessdreaming.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.