• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördag på Bilsport Performance & Custom Motor Show 2013 - Elmia, Jönköping

  Det är där vi kommer vara hela dagen - från morgon (eller njae, förmiddagen) till kväll (natt). Jag har aldrig tidigare varit inne men i år ska vi gå in. Det kommer vara en stoooor psykisk påfrestning då det är mycket kvinligt naket där inne och jag blir så jävla förbannad på att de inte kan ha kläder på sig..! Dessutom har de kräken inte på bilarna att göra (kladdar på dem och flörtar ner dem). Som tur är har jag ett mentalt stöd med mig i form av min bästiiis Ams och det är jag oerhört tacksam för!
   
  Bloggen har laddats upp med några inlägg så det ska vara lite rullians medan jag går runt och kollar på volvobilar. :)
   
  Det ska bli kul att se alla ombygda fordon och många lägger ner helt ofattbart mycket pengar, kunskap och energi på sina bilar. Nej, nu ska jag sluta pladdra. Men man kan nog jämföra det med SHIS/GHS, fast inte riktigt. Men de riktigt inbitna fordonsnördarna ser det ungefär som samma sak eller de längtar iaf till det lika mycket. (Fast jag skulle nog föredra GHS om jag kunde välja men detta ska också bli intressant.)
   
   Nu vet ni vart jag kommer befinna mig och som ni förstår kommer hästarna få en vilodag idag. Skönt för dem (och för mina sitben som inte är van vid en så bred och hård sadel som den har utsatts för de senaste dagarna)!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.