• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Less man blir!

  Ingenting fungerar eller blir som det ska! För det första kunde man ju ge sig fan på att termometern hade givit upp. Den digitala, alltså. Antagligen var det la batteriet som var slut, men oavsett vad så fungerade den inte. Oerhört lägligt, japp. Det fanns en gammal hederlig termometer i gömmorna men jag litar inte riktigt på den. Känns ju inte så snällt att ha den i röven på hästen i minut eller minut och jag kände mig väldigt osäker på om den verkligen var klar osv. På kvällen köpte jag en ny istället och så provar vi igen imorgon. Störande som fan när det inte blir som man tänkt sig!
   
  Stenåldersgrejen:
   
   
  En sådan här fick det bli och fanihelvetesjävlar om den inte fungerar imorgon!
   
   
  Som om inte det räckte så tog min ork slut helt och hållet när jag skulle rida Pärla, som var häst nr2 för dagen. Vi skrittade fram (åkte) och när vi hade travat 100m kände jag bara att det går inte. Höll på att bryta ihop bara för det. Helvetesjävlaskitkropptillattintefungera! Helt slut var jag. Vi körde på en stund till och även att det inte riktigt fungerade så gick Pärla så himla bra (men inte så länge = eftersom jag inte orkade rida, ond cirkel). Men eftersom hon var så fin så höll jag på att bryta ihop för det. Vi tog en av de kortaste rundorna och sen tog vi oss hem lugnt och fint.
   
  Det sämsta av allt var att jag inte kunde rida Aleccis. Gick inte. Inte över huvud taget. Så jag försökte inte ens, utan hade inget annat val än att skita i det. Så typiskt!
   
  Sen blir man ju inte heller så jävla munter av att hela mina planer för resten av veckan blir inställda. Iaf för mina hästar. Imorgon går bara Aleccis och hingsten och på fredag lär väl alla stå tyvärr :( Jag måste ta det lugnt för att vara så bra som möjligt till på lördag. Det är ju liksom en del i mitt jobb och även om det inte var det så hade jag givetvis också gjort mitt bästa för att hålla mig så bra det bara går för att klara av den dagen. Ååååh, jävla förkylning! Jag hatar dig. :(
   
  Aleccis var iaf lite extra söt under förmiddagen och låg och tog det lugnt mitt i maten. Där var det betydligt mjukare än på backen!
   
   


  Kommentarer
  Tussie & London - ung ryttare med höga ambitioner

  Superfin blogg! Väldigt fina bilder också (:
  Allt bra idag?

  2013-03-14 @ 07:58:16 | URL: http://londonryttaren.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.