• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lång dag

  Är man trött eller är man trött? Även om dagen inte är slut än så har det varit en lång och innehållsrik dag. Det luktar även jobb, om jag kan tyda min näsa(?) rätt, haha. Hoppas det är lika bra som det lät! OM det blir något, så är det ett väldigt påfrestande jobb! Ujuj, men är man bra så lönar det sig. Jag kommer få samtal i början på nästa vecka och därifrån vet vi hur det blir.

  Ikväll blir det mycket lugnt. Tacos och mys står på menyn. Feels good!  Breaking news! Idag var huvudpersonen i mitt liv sminkad, för första gången på minst ett halvår, I guess? (Usch och fy och blä på att ta bort skiten sen! Inte värt! Men ibland "måste" det på plats, tyvärr.)

  Breaking News 2! Idag hittade huvudpersonen i mitt liv i den stora staden utan att ens behöva läsa karta/dylikt (kan iofs bero på att 1. jag hittar till biltema, 2. en kvinna i kön gav lite "tips" och råd, och 3. vi var aldrig inne i själva staden och körde - men sssch! ;) *lokalsinne som en skunbanan*)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.