• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kortis

  Hualigen. Att nu är det min tur! Jag har tack och lov klarat mig undan länge nu, men inte tillräckligt länge tyvärr.
   
  Hemma igen och efter dagens kalas/fika så svängde vi faktiskt förbi och köpte en förpackning Alvedon. Jag behöver det nu. Fan också, att det inte kunde vänta till efter lördag! Jag ska göra mitt bästa med sömn, mycket kläder osv för att hålla det under kontroll till helgen, men sen är det minsann bättre att det bryter ut rejält och går över illa kvickt än att det ligger och trycker bakom länge, länge.
   
  Just nu kan jag inte vara tillräckligt glad och tacksam över att jag får hjälp med en häst imorgon. Så det blir att rida tre, istället för fyra för min del. Skönt!
   
  Nepp, det var lite om läget och jag tänker faktiskt alldeles strax krypa ner för att få sova så mycket som möjligt. GAH, jäkla förkylning till att komma olägligt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.