• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Känt mig duktig

  Ikväll har jag fått känna mig lite duktig. Båda baklysena är bytta (även om det blev från trasig, till trasig på höger sida) och allt lyser och blinkar som det ska (&%$#@ backlysen!).

  Jag är trött, och det blir inte uppstigning kl 07 som jag hade tänkt utan istället blir det nog närmre 10-tiden. Alla ska ridas igen så jag kan ha gott samvete på lördagen när ingen kommer hinna ridas. Så min dag (större delen av den iaf) är bokad i stallet och det känns trevligt - speciellt då alla hästarna går bra nu (A har dock varit bättre, men det vore synd att klaga).

  Slänger väl upp några mobilinlägg under dagen sedan så det inte är helt dött.

  Skepp o'hoj, kamrater!
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.