• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kalaslördag

  Dagens lördag innebär kalas. Min tanke är att innan kalaset rida två hästar, och efter kalaset rida en häst. Hur det fungerar i praktiken vet vi inte förrän i eftermiddag. Jo, men det ska nog gå. Som vanligt blir det nog skönt att få komma ut och lufta sig lite efter kalaseri. Det brukar jag ju tycka.
   
  Mer än så är inte planerat, iofs kan man nog inte planera in så mycket mer än så rent tidsmässigt. Inte på dagtid iaf. Kvällen bjuder väl på några raggarvarv på stan, men innan dess blir det melodifestivalfinal.
   
  Intresseklubben antecknar (y) Kanoners.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.