• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobb och hovis

  Saknar min lilla bruna, fina ponny!
   
  Som jag nämnde igårkväll så ska jag alltså jobba idag. På en förskola; städ och kök. Det blir kul!
   
  Därefter ska jag skynda ut till hingsten och om jag känner den gossen rätt så kommer han nog visa lite egna åsikter under det passet. Det blir garanterat roligare (och det roligaste på hela dagen, är jag rätt säker på) än den första aktiviteten jag kommer ägna mig åt.
   
  Väl i mitt stall ska jag ut och rida på dagens sista häst och sen ska dojorna på mina båda hästar bytas ut och och den sista ska få fossingarna filade lite.
   
  Om allt klaffar så är jag inne igen tidigast klockan 20. Tolv timmat kommer det ta från att jag går ut. tills jag kommer tillbaka igen förrutom ett snabbt ombyte.
   
  Mitt problem? Som ni vet fungerar inte jag utan sömn och MAT. När under hela den här dagen ska jag hinna äta?! Det blir ett saftigt problem som jag ska grunna på ett tag. Shit, jag kommer inte vara snäll ikväll..!
   
  Annars så... GLAD LILLÖRDAG PÅ ER! :D
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.